Moje konto

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB

31.38 zł
Rabat: 3.62 zł
Cena katalogowa: 35.00 zł
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 31.00 zł
-+
Dodaj do ulubionych

Dostępność: 4

Czas realizacji:
48 godzin

Średnia ocena: 0
Dodaj recenzję »

Koszt dostawy

Standardowy koszt dostawy na terenie RP od 7,99zł

Darmowa dostawa

Do darmowej dostawy pozostało: 389.00 zł

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB

Autorzy Joanna Ozdarska
Wydawca Format-AB
Kod EAN/ISBN 9788389184788
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VII Organizacja produkcji gastronomicznej jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:
Kwalifikacja TG.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
2. Organizowanie produkcji gastronomicznej
Uczeń:
1) przestrzega zasad planowania produkcji potraw i napojów;
2) planuje produkcję potraw i napojów;
3) kontroluje procesy produkcji potraw i napojów;
4) ocenia jakość sporządzonych potraw i napojów;
5) rozróżnia rodzaje kart menu;
6) opracowuje karty menu zawierające informacje dotyczące wartości odżywczej potraw;
7) oblicza zapotrzebowanie na surowce i półprodukty;
8) sporządza kalkulację cen potraw i napojów;
9) opracowuje receptury gastronomiczne;
10) korzysta ze specjalistycznych programów komputerowych do planowania i rozliczania produkcji gastronomicznej.
Autorzy Joanna Ozdarska
Wydawca Format-AB
Kod EAN/ISBN 9788389184788
Ocena:
:
:
: